26 Ekim 2021 Salı 18:23:02
 DUYURULAR

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında İlçemiz ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi 625 öğrencimize Odamız tarafından ayni olarak dağıtılmak üzere ‘Giysi, Ayakkabı, Kırtasiye’ yardımında bulunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Oda ve Borsalar vasıtasıyla her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere düzenli olarak yapılmakta olan eğitim yardımları kapsamında; Odamız tarafından, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında İlçemiz ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi 625 öğrencimize ayni olarak dağıtılmak üzere ‘Giysi, Ayakkabı, Kırtasiye’ yardımında bulunuldu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner’in yaptığı açıklamada; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği her yıl olduğu gibi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye, ayakkabı ve kıyafet gibi çeşitli yardım malzemeleri alınarak dağıtılması için yardım gönderdi. Gönderilen bu yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadriye Tokat ile yaptığımız istişareler sonucu ilçe ve köylerdeki okulların idarecileri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 625 öğrencimize ayni olarak dağıtılmak üzere hazırlandı. Yardımların yapılmasını sağlayan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.