26 Ekim 2021 Salı 17:59:45
 DUYURULAR

Mesleki Eğitimde Hayata Geçirilen En Son Yenilikler İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Odamız ve İlçemiz Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde 30Temmuz 2021 Cuma günü Mesleki Eğitimde Hayata Geçirilen En Son Yenilikler İleİlgili Bilgilendirme Toplantısı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Yetkilileri,İlçemiz Belediye Ruhsat Birimleri Yetkilileri ve Üyelerimizin katılımı ilegerçekleştirildi. Odamız konferans salonunda salgın tedbirlerine uygun şekildegerçekleştirilen toplantıda, İlçemiz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü GökselBAYTOK ve Müdür Yardımcısı Gürdal ERGÜL tarafından; 3308 Sayılı Mesleki EğitimKanununun açıklanması, 31. Mesleki Eğitim Kurulu Kararları hakkında bilgilendirme,6764 Sayılı Kanunun getirdikleri hakkında bilgilendirme, MEB Mesleki ve TeknikEğitim Genel Müdürlüğünün 14.08.2020 Tarih ve 10683970 sayılı Mesleki EğitimMerkezi Diploma Telafi Programı konulu yazısının açıklanması, MEB öncekiöğrenmelerin tanınması, denklik ve ölçme değerlendirme işlemleri ile ilgiliusul ve esaslara ilişkin yönerge hakkında bilgilendirme yapılan toplantıda dahasonra katılımcıların soruları cevaplandırılmıştır.