17 Eylül 2019 Salı 17:17:17

ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU (Devlet Destekleri Hk.)

Bilindiği üzere birçok kamu kuruluşu farklı alanlarda destek vermektedir. Çoğu zaman üyelerimiz bu desteklerden çeşitli sebeplerle haberdar olamamaktadır. Bu durumdan dolayı Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanı 15 günde bir ticaret odamızda mesai saatleri içinde görev alacaktır. Devlet destekleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yararlanıcılar, ihtiyaç duydukları alanda ki devlet desteklerine nasıl ulaşabileceklerini öğrenme imkanına kavuşacaklardır.

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve girişimci adaylarının destekler konusunda doğru bilgiye, doğru kaynaktan ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla;

14 Mayıs 2019 Salı günü 09:00-17:00 saatleri arasında birebir görüşmelerde bulunmak üzere odamıza bekliyoruz.