17 Temmuz 2019 Çarşamba 23:23:26

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ATA’NIN HUZURUNDA

Babaeski Ticaret veSanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER, Meclis Başkanı ErhanBEDERLİ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Cenk DÖNMEZ TürkiyeOdalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu nedeniyle TOBB BaşkanıM. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBBYönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’iziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı:

“Aziz Atatürk,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yöneticileri ve delegeleri olarak,devletimizin kurucu ilkelerine ve hedeflerine bağlılığımızı, aziz hatıranızasaygımızı, size ve tüm gazilerimize, şehitlerimize şükran duygularımızıvurgulayabilmek adına huzurunuzdayız.

Bu yıl kurumumuzun 75’inci Genel Kurulu’nu gerçekleştiriyoruz. Her yıl budeftere yazdığımız satırların arkasında; geçen yıldan bugüne ne ürettik, neleribaşarabildik, hedeflerimizin neresindeyiz gibi düşünceler var. Sizler ülkemizidüşmanlardan temizleyip, bu ülkeyi kurarken aydınlık, uygar, güzel günlerin detemellerini attınız. Türk özel sektörü olarak bizlere düşen de harpmeydanlarında kazanılan başarıyı taçlandıracak olan ekonomik mücadeleyi zafereulaştırmaktır.

İstihdam, yatırım ve büyüme noktasında başarılı olmak için, durmadançalışıyoruz. Bizden öncekilerin olduğu gibi, bizim ve arkamızdan gelecek gençnesillerin ülkemizi ekonomi ve medeniyet yolunda en ileri noktayaulaştıracağından ve size verdiğimiz sözü tutacağımızdan herkes emin olsun.Emanetiniz hem namusumuz, hem de en büyük hazinemizdir.

Büyük Atatürk,

Camiamız adına, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve bugünlere gelmesinde baştasiz olmak üzere, emeği geçen herkesi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun.”