23 Mayıs 2019 Perşembe 22:35:18

BABAESKİ TSO ile KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MYO arasında Uygulamalı Eğitim Protokolü imzalandı

2019-2020 eğitim-öğretim yılında 3+1 uygulamasına başlayacak olan Babaeski Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerinin uygulama yapabilecekleri işyerleri ile oluşturulacak Danışma Kurulunda görev alacak Odamız yetkililerinin belirlenmesi amacı ile 24.04.2019 tarihinde Odamızı ziyaret eden Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü V. Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi ve Sanayi Koordinatörü Kemal TAYSI,Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇİÇEK Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER ve Genel Sekreterimiz Cenk DÖNMEZ ile bir araya gelerek, ‘’Yükseköğretim Kurumlarında Danışma Kurulu Oluşturulmasına İlişkin Yönetmelik’’ hakkında bilgi vererek Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER’ in Danışma Kurulunda yer almasını talep etmişlerdir. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER 3+1 uygulamalı eğitime geçilmesinden memnun olduğunu ifade ederek, öğrencilerin yaklaşık 15 hafta süren bir yarıyıl süresince iş yerlerinde uygulamaya dönük eğitim almalarının hem kendi mesleki eğitimlerine hem de sektörün ihtiyacını görerek bir açıdan sektörün beklentilerini karşılamaya dönük bilgi ve beceriye sahip olmalarının çok yararlı olacağını bu açıdan öğrencilerin belirlenen iş yerlerinde uygulamalı eğitim yapabilmeleri için BABAESKİTSO olarak her türlü desteği vereceklerini belirterek, Uygulamalı Eğitim Protokolünü imzalamışlardır.