18 Mart 2019 Pazartesi 20:26:32
Türkçe   English

TRAKYA DIŞ TİCARET İSTİHBARAT MERKEZİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 ŞUBAT 2019 TARİHİNDE ODAMIZ HİZMET BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Odamız ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen devlet destekleri, yatırım teşvik belgesi almaya ilişkin prosedürler, hiç ihracat yapmamış veya ihracat potansiyelini artırmayı hedefleyen firmalara yönelik oluşturulan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi hakkında bilgilendirme toplantısı 27 Şubat 2019 Çarşamba günü değerli üyelerimizin katılımı ile Odamız Konferans Salonunda gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanımız Sebahattin ÖNER’ in açılış konuşması ile başlayan toplantı Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanı Mustafa KOYUNCU’nun sunumu ile devam edip ardından soru-cevap şeklinde üyelerimizin aktif katılımı ile  son buldu.