18 Mart 2019 Pazartesi 21:10:35
Türkçe   English

Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı’na Üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık.

Birliğimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile TürkiyeBankalar Birliği, Reel Sektör ile Finans Sektörü arasındaki diyaloğungüçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla Tekirdağ RamadaHotel’de TOBB Başkanı Sayın M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU , Türkiye Bankalar BirliğiYönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin AYDIN ileTBB Yönetim Kurulundaki Bankaların(İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, YapıKredi, Halkbank, Vakıfbank, TEB, ING, Eximbank, Odeobank, Şekerbank, Citibank)GenelMüdür ve Genel Md.Yrd. katılımıyla  ReelSektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı düzenlendi.

24 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen Toplantıya  Babaeski TSO Yönetim Kurulu Başkanı SebahattinÖNER, Meclis Başkanı Erhan BEDERLİ, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MeslekKomite Üyeleri ve Üyeler katılım sağladı.