18 Mart 2019 Pazartesi 20:53:33
Türkçe   English

Reel Sektör&Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla seçilen belirli şehirlerde Oda ve Borsalarımızla ortak toplantılar düzenlenmeye başlanmıştır.

Bu kapsamda 24 Aralık 2018 Pazartesi günü Tekirdağ'da TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, HalkBank, VakıfBank, TEB, ING, Eximbank, Odea Bank,ŞekerBank, CitiBank)  Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla Ramada Otel’de saat 16:00'da istişare toplantısı düzenlenecektir. Bu kapsamda toplantıda gündeme getirilmesini istediğiniz bankacılık ile ilgili sorunların ve görüşlerin veya toplantıya bizzat katılım taleplerinizin 21 Aralık Cuma mesai bitimine kadar Odamıza iletilmesi rica olunur.