11 Ağustos 2020 Salı 19:30:55

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ' NDEN ODAMIZA ZİYARET

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla 1990 yılından bu yana her yıl kutlanılmakta olan ‘’Vergi Haftası’’ nın otuz birincisi 24 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında kutlanmaya başlandı. 31. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı sabah İlçemiz ATATÜRK Anıtına Çelenk konulması ile başladı. Daha sonra İlçemiz Vergi Dairesi Müdürü Sayın Tahsin AK ve beraberindeki heyet Odamıza ziyarette bulundular. Vergi Haftası dolayısıyla İlçedeki paydaşları ile bir araya gelen Müdürlük ziyaretler kapsamında Odamızda Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER, Meclis Başkanı Erhan BEDERLİ, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin ESKİCİ , Meclis Başkan Vekilleri; Süleyman KILIÇ ve Ahmet ULUSOY, Yönetim Kurulu Üyeleri; Altuğ TEZGEL, Ahmet Okan ÖZTÜRK, Meclis Üyeleri; Mehmet TAŞKAYA, Suat AKTAŞ, Ersin HAZAR, Levent BİRCAN, Ahmet EKER, Metin ÖNER, Bülent YÜRÜK, Hakan ÇORALI, Serkan ANGUN, Selçuk KOŞAR ve Genel Sekreter Cenk DÖNMEZ ile bir araya gelerek vergi haftası ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.