1 Ekim 2020 Perşembe 22:58:35

ELAZIĞ VE MALATYA’DAKİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN YARALARINI SARMAK İÇİN HAZIRLANAN ARACIMIZ YOLA ÇIKTI.

TOBB öncülüğünde Odamız tarafından Elazığ ve Malatya’ da ki depremzede vatandaşlarımız için Gıda, giyim, temizlik ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere kısa zamanda üyelerimiz ve halkımız tarafından Odamıza gönderilen malzemeler depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere bugün Elazığ’ da ki AFAD Koordinasyon Merkezine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER ; ‘’Meydana gelen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı , yaralılara acil şifalar dileriz. Desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize ve halkımıza teşekkür ederiz’’ dedi.