17 Kasım 2019 Pazar 23:06:29

BABAESKİTSO BELGELENDİRME HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından yürütülen Motorlu Kara Taşıtları Mesleki Yeterlilik Seviye 5 belgelendirme sınavı 11.10.2019 Cuma günü Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde gerçekleştirildi. 2019 yılında 3üncüsünü gerçekleştirdiğimiz  Motorlu Kara Taşıtları Mesleki Yeterlilik Seviye 5 belgelendirme sınavı ile ilçemiz ve ilçe dışından tarafımıza başvuruda bulunan 30 adayın Mesleki Yeterlilik Belgelerini almalarına katkıda bulunduk. Odamız ve MEYBEM tarafından ortaklaşa yürütülen Belgelendirme sınavları Odamız bünyesinde yılsonuna kadar devam edecektir.

Oto alım-satım ve emlak işiyle uğraşan esnaf ve tacirlerin Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için Odamıza başvuruda bulunmaları veya 0288 512 2031 numaralı hattan bize ulaşmaları önemle rica olunur.