17 Kasım 2019 Pazar 22:52:17

BABAESKİ TİCARET VE SANAYİ ODASI , SOSYAL YARDIMLAR ÇERÇEVESİNDE EĞİTİM VE ÖĞRETİM HAYATINA KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYOR.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sebahattin ÖNER, Meclis Başkanımız Erhan BEDERLİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız; Hüseyin ESKİCİ, Rıdvan KUŞKU, Yönetim Kurulu Üyemiz Altuğ TEZGEL  ve Genel Sekreterimiz Cenk DÖNMEZ 11 Ekim 2019 Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadriye TOKAT’ ı makamında ziyaret ederek, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı için gerçekleştirilecek olan Eğitim Yardımlarını teslim etti.

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel hale gelen ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen sosyal yardımlar çerçevesinde eğitim ve öğretim hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Babaeski TSO tarafından, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı için ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim gören 800 öğrencimize ayni olarak dağıtılmak üzere yardım gerçekleştirdi.

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl dar gelirli ailelere gerek gıda olsun gerekse öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunmaktadır. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte TOBB, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odamızca ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye, ayakkabı ve kıyafet  gibi çeşitli yardım malzemeleri alınarak dağıtılması için yardım gönderdi. Gönderilen bu yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadriye TOKAT ile yaptığımız istişareler sonucu ilçe ve köylerdeki okulların idarecileri tarafından belirlenen 800 öğrenciye ayni olarak dağıtılmak üzere hazırlandı. Yardımların yapılmasını sağlayan TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize 2019 ve 2020 eğitim - öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.