16 Ekim 2019 Çarşamba 12:25:16

TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ GÜNAY’ DAN ODAMIZA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu ÜYESİ, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY ve TOBB Oda/Borsa Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir AKALIN 18 Eylül 2019 Çarşamba günü Odamızı ziyaret etti.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER, Meclis Başkanı Erhan BEDERLİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin ESKİCİ ve Rıdvan KUŞKU, Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ TEZGEL,Meclis Başkan Vekili Süleyman KILIÇ, Meclis Üyeleri; Ahmet EKER, Bülent YÜRÜK, Metin ÖNER, Selçuk KOŞAR ve BTSO Genel Sekreteri Cenk DÖNMEZ’ in katıldığı toplantıda güncel ekonomik konular, bölgemizin sorunları ve çözüm önerileri ile TOBB’den beklentiler dile getirildi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz GÜNAY; gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak bölgede bulunan tüm Oda Borsalara ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretlerdeki amacın; şehirlerin ve Oda/Borsaların  sorunlarını öğrenerek bu sorunların Ankara’ da dile getirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. Ayrıca Birlik Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nunda selamlarını ileten Başkan Cengiz GÜNAY sorunların giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi için oluşturulacak raporun ilgili kurumlara iletileceğini dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sebahattin ÖNER; ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İlçemizin durumu ve Odamızın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek her durumda Üyelerimizin , İlçemizin ve Ülkemizin gelişmesi için katkı sağlayacağımızı ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Cengiz GÜNAY ve Kadir AKALIN’ a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.