15 Aralık 2018 Cumartesi 04:47:52
Türkçe   English

Duyurularımız

IBATECH EKMEK,PASTA MAKİNELERİ,DONDURMA,ÇİKOLATA VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

IBATECH EKMEK,PASTAMAKİNELERİ,DONDURMA,ÇİKOLATA VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 06-08 Aralık 2018 tarihindeFUAR İZMİR-GAZİEMİRDE kapılarını açıyor.Detaylı bilgi ve ücretsiz davetiyeniz için lütfen odamızıziyaret ediniz.

3.AR-GE&İNOVASYON ZİRVESİ VE SERGİSİ FUARI 17-18 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde kapılarını açıyor.Detaylı bilgi ve ücretsiz davetiyeniz için lütfen odamızı ziyaret ediniz.

2.TEKSTİL,HAZIR GİYİM TEDARİKÇİLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 17-19 Ekim 2018 tarihinde Fuar İzmir’de kapılarını açıyor.

2.TEKSTİL,HAZIR GİYİM TEDARİKÇİLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 17-19Ekim 2018 tarihinde Fuar İzmir’de  kapılarını açıyor.Detaylı bilgi ve ücretsiz davetiyeniz için lütfen odamızı ziyaret ediniz.

ISAF ‘akıllı çözümler’ FUARI 11-14 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını açıyor.

ISAF ‘akıllı çözümler’ FUARI 11-14 Ekim 2018 tarihinde İstanbulFuar Merkezinde kapılarını açıyor. Detaylıbilgi ve ücretsiz davetiyeniz için lütfen odamızı ziyaret ediniz.

BURSA 16.ULUSLARARASI TARIM,TOHUMCULUK,FİDANCILIK VE SÜT ENDÜSTRİSİ FUARI 9-13 Ekim 2018 tarihinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açıyor.

BURSA 16.ULUSLARARASI TARIM,TOHUMCULUK,FİDANCILIK VE SÜTENDÜSTRİSİ FUARI 9-13 Ekim 2018 tarihinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar veKongre Merkezinde kapılarını açıyor. Detaylıbilgi ve ücretsiz davetiyeniz için lütfen odamızı ziyaret ediniz.

FASHİON PRİME 2.Tekstil,Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı 17-19 Ekim 2018 tarihinde Fuarİzmir’de kapılarını açıyor.

FASHİON PRİME 2.Tekstil,Hazır Giyim Tedarikçileri veTeknolojileri Fuarı 17-19 Ekim 2018 tarihinde Fuarİzmir’de kapılarını açıyor. Detaylı bilgi ve ücretsiz davetiyeniz içinlütfen odamızı ziyaret ediniz.

EDİRNE GIDA,TARIM,HAYVANCILIK VE SANAYİ FUARI 2018, 11-15 TEMMUZ 2018 TARİHLERİNDE KAPILARINI AÇIYOR.

Bu yıl 18. Düzenlenen ‘EDİRNE GIDA, TARIM, HAYVANCILIK VESANAYİ FUARI’  11-15 Temmuz 2018tarihleri arasında EDİRNE-FUAR ALANI’ nda gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgiiçin lütfen odamızı ziyaret ediniz.

Yıllık İşletme Cetvelleri Hakkında Önemli Duyuru

Sanayi Sicil Bilgi Sisteminde kayıtlı firma ve kişilerin 2017 yılı yıllık işletme cetvellerini doldurma son tarihi 30 NİSAN 2018 olup,bu tarihe kadar www.sanayi.gov.tr sitesi e-hizmetler Sanayi Sicil Bilgi Sisteminden işlem yapmaları gerekmektedir.Yıllık İşletme Cetvelini doldurmayan kişi ve firmalara 1.046 TL idari para cezası uygulanacaktır.Bilgi için 0288 214 13 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

TÜRK YAPI SEKTÖRÜNÜN TEK YAPI FUARI 8-12 MAYIS 2018 TARİHLERİNDE KAPILARINI AÇIYOR.

41. Yapı Fuarı  Turkey Build İstanbul Yapı,İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 8-12 Mayıs 2018 tarihlerinde Büyükçekmece/İSTANBUL TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.Detaylı bilgi ve ücretsiz davetiyeniz için lütfen odamızı ziyaret ediniz.

SRİ LANKA Yol Bakım ve Geliştirme İşi İhalesi başvuruları başladı.

Romanya'da 1 Milyon Euro Üzerinde Açılan Yeni İhaleler için başvurular başladı.

Buhemba Altın Madeninin İşletilmesi ihalesi için başvurular başladı.

Tüm Üyelerimizin Dikkatine..

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için, üyelik aidatlarının düzenli olarak ödenmesini önemle rica ederiz.